صد رحمت به هیتلر


کیهان: اصطلاح «دروغ بزرگ» اینک به اصطلاحی معروف در دنیای سیاست تبدیل شده که افکار عمومی آن را منتسب به هیتلر می دانند. هیتلر در کتاب نبرد من، می گوید مردم آلمان شکست در جنگ جهانی اول را به این دلیل پذیرفتند که یهودی های دارای نفوذ در مطبوعات از تکنیک دروغ بزرگ استفاده کردند. از نظر هیتلر این روش مستلزم آن است که دروغ چنان عظیم باشد که هیچ کس باور نکند که «کسی آنقدر گستاخ باشد که چنین بی شرمانه حقیقت را تحریف کند». اولین مورد استفاده دروغ بزرگ در این جمله معروف او مستند شده است: «در دروغ بزرگ همواره نیروی قابل باور بودن وجود دارد.» گوبلوز - وزیر تبلیغات هیتلر- این تئوری را با کمی تغییر بدین گونه بیان کرد که «دروغ بزرگ یکی از روش های تبلیغاتی مورد استفاده انگلستان است که دروغ بزرگی می گویند و در ضمن تحت هر شرایطی بر صحت آن پافشاری می کنند.» حوادث انتخابات ریاست جمهوری دهم چنان گسترده و پیچیده بود که تا مدت ها و از منظرهای گوناگون قابل تامل است. در این ماجرا موسوی به عنوان یکی از نامزدهای انتخاباتی با صراحت و شدت هر چه تمام تر حریف خود را به دروغ گویی متهم کرد و به سرعت موجی از تبلیغات و شعارهای انتخاباتی علیه دروغ و دروغگو در جامعه پدیدار شد. جایگاه و نوع نگاه دینی و اجتماعی نسبت به این پدیده، علت انتخاب این محور را کاملاً روشن می کند (دروغگو دشمن خداست یا دروغ کلید همه زشتی هاست). در فتنه سبز که موجودیتش مدیون غبارآلودگی فضا و آمیختگی حق و باطل بود، دروغ های بسیاری ساخته و پرداخته و منتشر شد. گاهی از سوی سران فتنه، گاهی از سوی هواداران ناآگاه و بعضاً آگاه و مغرض و گاهی نیز از سوی پشتیبانان خارجی فتنه و از طریق رسانه های پر سر و صدای استعماری. در این مجال نگاهی می اندازیم به «10 دروغ بزرگ» فتنه سبز که هر کدام در زمان خود موجی از اغتشاش و التهاب و تشویش اذهان عمومی را به دنبال داشتند.

1 فرار به جلو

اولین دروغ پردازی فتنه سبز در زمان برگزاری انتخابات (22 خرداد 88) روی داد. حدود ساعت 23 و 30 دقیقه شب، در حالی که هنوز رای گیری در برخی شعب ادامه داشت، میرحسین موسوی در یکی از برج های شمال پایتخت کنفرانس خبری به راه انداخت و ادعای پیروزی کرد.

ماجرا وقتی قابل تأمل تر می شود که اغلب خبرنگاران حاضر در این نشست خارجی ها هستند و خبرنگاران داخلی انگشت شماری به این برج راه می یابند.

موسوی که دو انگشت خود را به نشانه پیروزی به دوربین بی بی سی و سایر رسانه ها نشان می دهد، با استناد به گزارش ناظرین خود در پای صندوق ها اعلام می کند پیروز قطعی انتخاباتی است که هنوز ادامه دارد. بیانیه ای هم در این زمینه صادر شده و از مردم خواسته می شود خود را برای جشن پیروزی آماده کنند.

2اسم رمز

روز شنبه پس از انتخابات، با اعلام تدریجی آراء و مشخص شدن نتایج انتخابات اصلی ترین و البته بزرگ ترین دروغ رسماً منتشر می شود؛ ادعای تقلب.

موسوی نخستین بیانیه خود را صادر می کند. «نتایج بهت آور»، «بازی بزرگ»، «خیانت به آراء مردم» و «مبارزه با شورش دروغ» کلید واژه های این بیانیه هستند. او تأکید می کند تسلیم این صحنه سازی خطرناک نخواهد شد.

محتشمی پور- رئیس کمیته موسوم به صیانت از آراء- مدعی می شود به دلیل تخلفات گسترده ناظران و مجریان در مراحل مختلف رأی گیری و شمارش آرا، انتخابات 22 خرداد باطل است. او در پاسخ به این سأال که اگر شورای نگهبان به این درخواست (ابطال انتخابات) توجه نکنند چه خواهید کرد گفت: این اقدام اولیه ما است و در صورت عدم توجه مراحل بعدی اعتراض را انجام می دهیم.

همانگونه که از سخنان محتشمی پور هم پیداست، تقلب اسم رمز آشوب ها و اغتشاش های پیش رو بود.

3پروژه 72 کشته

ستادهای موسوی و کروبی با ارائه لیستی مدعی می شوند در اغتشاشات پس ازانتخابات 72 نفر کشته شده اند. این لیست مجعول اولین بار در سایت حزب مشارکت منتشر و از آنها به عنوان «72 شهید جنبش سبز» نام برده می شود. تحقیقات بعدی نشان می دهد این لیست دروغی بیش نبوده و مدعیانش برای رساندن آن به عدد خاص 72- تداعی کننده تعداد شهدای کربلا!- به هر حیله ای از گنجاندن اسامی کسانی که هویت واقعی ندارند تا متوفیان عادی متوسل شده اند. البته چند نفر از شهدای ادعایی فتنه سبز نیز زنده شدند. گردانندگان این تئاتر سیاه برای لاپوشانی افتضاح خود، مدعی شدند این ترفند نظام برای مخدوش کردن لیست شهدا و بدنام کردن ما بوده است!

4خس و خاشاک

مدعیان تقلب برای گرم نگه داشتن تنور اغتشاش و آشوب نیاز به تهییج و غبارآلودگی فضا داشتند و برای این منظور چه چیزی بهتر از القای این موضوع که نه تنها رأی شما را دزدیده اند بلکه به شما توهین هم می کنند. در همین راستا موجی از تبلیغات رسانه ای با این مضمون به راه می افتد؛ احمدی نژاد، کسانی را که به فردی غیر از وی رأی داده اند، خس و خاشاک خوانده است.

اما اصل ماجرا چه بود؟ احمدی نژاد عصر روز یکشنبه 24 خرداد در تجمع هوادارانش در میدان ولی عصر تهران، طی سخنان خود حساب اغتشاشگران را از هواداران نامزدها جدا کرد و آشوبگران را «خس و خاشاک» نامید؛ «در انتخابات ایران 40 میلیون نفر خودشان بازیگر اصلی و تعیین کننده اصلی بوده اند. حالا چهار تا خس و خاشاک این گوشه ها کاری می کنند بدانید این رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی آنان نخواهد گذاشت. 70 میلیون ملت ایران و 40 میلیون شرکت کننده در انتخابات همه عزیزند، همه ملت ایرانند و همه همدلند و دولت خادم همه آنان و در خدمت همه آنهاست. رقابت ها به پایان رسید و دوره دوستی ها و ساختن ها آغاز شد.»

5 کروبی نامه

هفتم مرداد ماه مهدی کروبی با ارسال نامه ای برای هاشمی رفسنجانی ادعاهای عجیب و غریبی را مطرح می کند. نویسنده در نامه خود از شنیده هایی مبنی بر شکنجه های وحشتناک و تجاوز به معترضین دستگیر شده خبر می دهد. انتشار این نامه موجی از التهاب را در کشور آفریده و با استقبال و مانور تبلیغاتی گسترده رسانه های غرب مواجه می شود. کروبی می گوید مستندات کافی برای اثبات ادعاهای خود دارد و اگر خلاف آن ثابت شد رسماً از ملت عذرخواهی خواهد کرد.

دستگاه های مسئول کشور و در رأس آنها قوه قضائیه رسیدگی به این ادعاها را در دستور کار خود قرار می دهند.

کمیته سه نفره- ابراهیم رئیسی معاون اول رئیس قوه قضائیه، محسنی اژه ای دادستان کل کشور و علی خلفی رئیس حوزه ریاست قوه قضائیه- مأمور تحقیق می شوند. 21 شهریور ماه گزارش مبسوط این کمیته منتشر و مشخص می شود ادعاهای کروبی صحت نداشته است.

کروبی می گوید در نامه اش نگفته چنین رویدادهایی حتماً اتفاق افتاده بلکه شنیده های خود را نقل کرده است. او به قول خود مبنی بر عذرخواهی از ملت نیز عمل نمی کند. نگارش نامه خطاب به هاشمی به جای نهادهای مسئول نیز از دیگر نکات قابل تأمل در کروبی نامه است.

6گزارش یک مرگ

عصر شنبه 30 خرداد، در خیابان کارگر شمالی، تقاطع خیابان شهید صالحی و کوچه خسروی قتلی رخ داد که حواشی بسیاری را به دنبال داشت. در این ماجرا خانم ندا آقا سلطان به ضرب گلوله کشته شد. بلافاصله پس از این اتفاق، فیلم آن با نام «گزارش یک مرگ در تهران» از شبکه های خارجی به طور گسترده پخش و موج جدیدی از تبلیغات ضد ایرانی آغاز شد.

چند روز بعد آرش حجازی - به عنوان شاهد ماجرا - در مصاحبه با بی بی سی انگشت اتهام را به سوی نظام نشانه رفت.

در مورد این قتل و ادعاهای آرش حجازی زوایای پنهان فراوان و سوالات زیادی وجود دارد. چرا یک دوربین فیلمبرداری باید ندا را حدود یک ساعت تعقیب کند؟ آیا ورود حجازی چند روز قبل از این ماجرا به تهران، حاضر بودنش در محل و بازگشت سریع وی به انگلیس را می توان اتفاقی دانست؟ حجازی مدعی است حاضران در صحنه، ضارب را گرفتند اما او را رها کردند! پس چرا هیچ فیلم و عکسی از وی و اسلحه اش وجود ندارد؟ (در حالی که چند فیلم از زوایای مختلف از صحنه قتل ضبط و پخش شده است).

گذشت زمان و برخی موضوعات - مانند اعطای بورسیه تحصیلی به نام ندا از سوی دانشگاه آکسفورد، تلاش تایم برای معرفی مقتول به عنوان چهره برتر سال 2009 و ... بیش از پیش زوایای تاریک و دست های پشت پرده این سناریو سیاه را روشن می کند البته از مسببان اصلی این جنایت و جنایات مشابه که با طرح ادعای دروغین تقلب باعث به زمین ریخته شدن خون تعدادی از هموطنانمان شدند نباید غافل شد.

7سومین متفکر جهان

انتخاب همسر میرحسین موسوی ازسوی نشریه ای وابسته به محافل صهیونیستی به عنوان سومین متفکر جهان در سال 2009 را می توان یکی از مضحک ترین دروغ های این سال نیز دانست.

نشریه «فارن پالیسی» در توضیح خود درباره این انتخاب نوشته است:

دلیل معرفی زهرا رهنورد به عنوان سومین متفکر جهان آن است که او نقشی اساسی در برانگیختن معترضین و حوادث پس از انتخابات ایران داشته است.

هنگامی که این نشریه با موج سنگینی از پرسش ها و سرزنش ها روبرو شد، سوزان گلاسر دبیر اجرایی فارن پالیسی اعتراف کرد این انتخاب پایه علمی و منطقی ندارد و بیشتر جنبه نمادین دارد.

درباره میزان صحت این انتخاب همین بس که رهنورد در توضیح دلایل تقلب گسترده در انتخابات و پیروزی همسرش گفته بود؛ من لر و همسرم ترک است. مگر می شود ترک ها به فرزندشان و لرها به دامادشان رای ندهند؟!

8نمازجمعه اولی ها

نمازجمعه 26 تیرماه تهران به امامت هاشمی رفسنجانی برگزار شد. جریان موسوم به سبز از مدت ها پیش از آن با تبلیغات گسترده معترضین را به حضور گسترده در این نمازجمعه دعوت کردند و آن را «نمازجمعه سبز» نامیدند. نکته جالب اینکه شبکه های ضدانقلاب ماهواره ای برای نخستین بار طی 30 سال گذشته به تبلیغ نمازجمعه پرداختند و برخی سایت های همسو نیز آداب آن را آموزش دادند! اگر چه خطیب جمعه در روز مورد اشاره اغلب سخنانی که گفت با استقبال جریان فتنه روبرو شد و با سوت و کف مورد تایید قرار گرفت اما حضور شکننده و برخی رفتارها و حرکت های هواداران فتنه سبز موجبات سرافکندگی سران این جریان شد. هنگام اقامه نماز عده زیادی از سبزها فقط تماشاچی بودند، تعدادی هم نمازجمعه مختلط خواندند و بعضی هم لازم ندیدند کفش های خود را هنگام نماز در بیاورند. مجموعه رویدادهای آن روز راستین بودن «نمازجمعه سبز» و ماهیت فتنه را روشن تر کرد. سبزهای شرکت کننده در این مراسم به «نمازجمعه اولی ها» معروف شدند.

9اعتراف با قرص

دهم مرداد ماه اولین جلسه متهمان حوادث پس از انتخابات برگزار شد و در ادامه موجی از فرافکنی و لجن پراکنی برای تحت الشعاع قرار دادن دادگاه و اعترافات متهمان از سوی رسانه های غربی و برخی چهره های داخلی آغاز شد. شاه بیت همه ادعاها این بود؛ این اعترافات تحت شکنجه بوده است.

برای نمونه دفتر هاشمی و همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی با انتشار بیانیه ای عنوان داشت: «معلوم نیست چنین مطالبی در چه شرایط و ملاحظاتی بیان شده است.»موسوی هم اعترافات متهمان را حاصل رنج آنان در مدت حبس و اجبار اعتراف گیران و شکنجه گران آنان خواند.

برخی نشریات داخلی نیز مدعی شدند به متهمان قرص های روانگردان خورانده شده و حرف های آنها تحت تاثیر این داروها بوده است. هر چند در همان ایام برخی متهمان - مانند ابطحی و عطریان فر - این ادعاها را کاملا رد کرده و اهانت آمیز خواندند اما این موضع گیری های صریح هم با انکار مدعیان روبرو شد.

مدتی بعد اغلب چهره های سرشناس بازداشت شده، آزاد شدند اما حتی در دیدارهای خصوصی با سران فتنه هم چیزی برخلاف حرف های خود در دادگاه نگفتند و حرفی از شکنجه و اعتراف تحت فشار به میان نیاوردند.

10سبز بی ریشه

موسوی و تیم او پیش از انتخابات با یک برنامه حساب شده سعی کردند جریان خود را جریانی اصیل، دینی و ارزش دار معرفی کنند.

انتخاب رنگ سبز - با توجه به جایگاه آن در باورهای عمومی - و طرح شعارهایی مانند الله اکبر، یا حسین میرحسین، «نخست وزیر امام»، و ... در همین راستا قابل ارزیابی و تامل است. البته گردانندگان صحنه در ابتدای امر با همین ترفند موفق شدند چنین باوری را در اذهان لایه هایی از جامعه وارد کنند اما به مرور زمان، رویدادهای بعدی توخالی بودن این شعارها را روشن کرد.

در ادامه شعارهای انقلابی و مذهبی جای خود را به این شعارها دادند؛ «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران»، «استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی»، «فلسطینو رها کن، فکری به حال ما کن،» «چوب، چماق، بسیجی دیگر اثر ندارد و ...»

البته حرمت شکنی و گستاخی به همین جا ختم نشد و کار مدعیان خط امام و نخست وزیر امام به جایی رسید که بر اثر تحریکات و سکوت های تشویق آمیز آنان، در اهانتی شنیع عکس حضرت امام(ره) پاره شده و به آتش کشیده شد.

تنها چند ساعت تا پایان فتنه لجن باقی است.

چهارشنبه‌سوری در سالهای اخیر همیشه همراه با حرف و حدیث های بی شماری بوده است.

 چهارشنبه‌سوری در سالهای اخیر همیشه همراه با حرف و حدیث های بی شماری بوده است ،این که حالا چه اتفاقی افتاده است تا این مراسم از جشن و سرور وشادمانی تبدیل به یک جنگ شهری پر سد و صدا  شده است مسأله ای است که باید جامعه شناسان به آن پاسخ دهند اما به هرحال تمام سازمان ها و ارگان های مربوطه تمهیدات لازم را برای این روز پیش بینی کرده اند:

 تشکیل قرارگاه مشترک پلیس، سپاه و بسیج

 قرارگاه مشترک نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و بسیج مستضعفان به منظور تامین نظم و امنیت و برخورد با مزاحمت‌های احتمالی در چهارشنبه‌سوری تشکیل شد.

 به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، این قرارگاه تاکنون چهار گردهمایی تخصصی با حضور فرماندهان این نیروها برگزار کرده که در مورد مسائل مربوط به چهارشنبه آخر سال و چگونگی تامین نظم و امنیت شهروندان بحث و تبادل نظر شد.

در این گردهمایی همچنین بر آمادگی کامل نیروی انتظامی سپاه و بسیج تاکید و نحوه استقرار نیروها در مناطق مختلف شهر تهران تشریح شد.

 پلیس هم برخورد می کند

پلیس اعلام کرده که در راستای انجام ماموریت ذاتی خود و پاسخگویی به مطالبات به‌حق جامعه و رفع نگرانی‌ها و دغدغه‌های خانواده‌ها با مشارکت مردم عزیز، با هر گونه رفتارهایی که موجب مزاحمت برای مردم باشد برخورد می‌کند.

 در میتن این اطلاعیه آمده است:

" خداوند منان را شاکریم که توفیق خدمت گزاری به ملتی مومن،نجیب و فداکار را نصیبمان نمود.

بلوغ فرهنگی و اجتماعی مردمی بزرگوار و قانونمدار و پایبند به ارزشهای اسلامی ، در سایه همدلی و همراهی صمیمانه تمامی اقشار جامعه ، مردم به ویژه جوانان و نوجوانان دانش آموز با نیروی انتظامی ،طی سه سال اخیر منجر به کاهش چشمگیر خسارات و لطمات جانی و مالی ناشی از حوادث چهار شنبه پایان سال گردیده است.

تاکید و توجه جدی خانواده ها بر پیشگیری از بروز حوادث هولناک و ناخواسته چهار شنبه آخر سال و وجود عقلانیت در نگرش و رفتار جوانان برومند ایران اسلامی ، نوید بخش آن است ، که به حول و قوه الهی در سال جاری ،هیچ حادثه ناگواری در این روز به وقوع نخواهد پیوست.

تجربه تلخ خانواده ها ، از حوادث این مراسم در سال‌های قبل همواره دغدغه و نگرانی آنها را از رفتارهای غیر قانونی ،ناهنجار و پرخطرافراد معدودی در این روز که با ایجاد راهبندان ، سد معبر ،مزاحمت و پرتاب مواد محترقه و آتش زا ،نظم و امنیت عمومی شهر را مختل می کنند ،به عنوان مطالبه به حق آحاد مردم از متولیان برقراری نظم و امنیت مورد تاکید است.

بنابراین نیروی انتظامی در راستای انجام ماموریت ذاتی خود و پاسخگویی به مطالبات به حق جامعه و رفع نگرانی ها و دغدغه های خانواده ها با مشارکت مردم عزیز ، با هر گونه رفتارهایی که موجب مزاحمت برای مردم باشد برخورد جدی و قانونی خواهد نمود."

 استقرار آتش‌نشانان در 160 نقطه پایتخت

 آتش‌نشانان با استقرار در 20 میدان، 17 خیابان بزرگ اصلی، 12 پارک، 12 منطقه، چهار تقاطع اصلی، چهار کلانتری و مناطقی از شهرری برای مقابله با هرگونه حادثه احتمالی در آخرین چهارشنبه سال آمادگی لازم را دارند.

 سازمان آتش‌نشانی تهران از استقرار آتش‌نشانان در 160 نقطه تهران به منظور ارائه خدمات در چهارشنبه‌سوری امسال خبر داد.

در مراسم چهارشنبه آخرسال براساس پیش‌بینی‌های انجام شده پایگاه‌های موقت و سیار ایستگاه‌های آتش‌نشانی در 70 نقطه از کلان‌شهر تهران در حالت آماده‌باش خواهند بود.

این در حالیست که علاوه بر آتش‌نشانان و خودروهای آتش‌نشانی که در91 ایستگاه فعالیت دارند از 200 آتش‌نشان، 53 دستگاه خودرو، چندین دستگاه موتورسیکلت و نزدیک به 50 نفر از آتش‌نشانان مجهز به خاموش کننده‌های دستی استفاده می‌شود.

این گروه از آتش‌نشانان با استقرار در 20 میدان، 17 خیابان بزرگ اصلی، 12 پارک، 12 منطقه، چهار تقاطع اصلی، چهار کلانتری و مناطقی از شهرری برای مقابله با هرگونه حادثه احتمالی در آخرین چهارشنبه سال آمادگی لازم را دارند.

شناسایی مناطق پرخطر و حادثه آفرین شهر، نظارت و برنامه‌ریزی برای استقرار خودروهای عملیاتی، اعمال نظارت و کنترل برای اطمینان از آماده به کار بودن همه امکانات و تجهیزات، هماهنگی و تعامل لازم با سازمان‌های ذیربط، هماهنگی با آموزش و پرورش در اعزام افراد به منظور ارائه آموزش‌های لازم و برنامه‌ریزی برای بهره‌مندی و بکارگیری آتش‌نشانان داوطلب در پارک‌ها و غیره از جمله تدابیری است که برای ایمنی هرچه بیشتر چهارشنبه سوری از سوی این سازمان در نظر گرفته شده است.

 آماده باش اورژانس تهران

رئیس مرکز اورژانس تهران از آماده باش این مرکز در چهارشنبه آخر سال خبر داد و گفت: نیروهای عملیاتی اورژانس تهران در نزدیکی میادین اصلی شهر مستقر می شوند.

دکتر رضا دهقانپور گفت: اورژانس تهران برای چهارشنبه آخر سال در آماده باش کامل به سر می برد و به منظور تسهیل در خدمات رسانی به شهروندان، نیروهای عملیاتی این مرکز در نزدیکی میادین و معابر اصلی شهر مستقر می شوند.

حدود 60 درصد از مصدومان هنگام بازی با مواد محترقه، حدود 18درصد نیز هنگام عبور و حدود هشت درصد نیز هنگام تماشا یا هنگام ساخت مواد محترقه دچار حادثه شده اند و علت بقیه موارد نیز نامشخص اعلام شده است.

 دهقانپور با تاکید بر اینکه در چهارشنبه آخر سال 20 درصد به توان عملیاتی اورژانس تهران افزوده ایم، گفت: در صورت نیاز، این نیروها وارد عملیات و امدادرسانی خواهند شد.

رئیس مرکز اورژانس تهران با اشاره به وجود 120 پایگاه اورژانس و تعداد 190 دستگاه آمبولانس و موتورآمبولانس، اظهارداشت: با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال قرار داریم و حجم ترافیک معابر بیشتر از روزهای دیگر است، اورژانس تهران در نزدیکی مکانهای شلوغ و پرتردد مستقر است تا بتواند از حداکثر توان عمیاتی خو برای خدمات رسانی به شهروندان استفاده کند.

 آماده‌باش مرکز کنترل ترافیک تهران 

 در شب چهارشنبه آخر سال نیز مرکز کنترل ترافیک به صورت اضطراری در حالت آماده باش است تا در صورت بروز هرگونه حادثه یا مسدود شدن معابر برای رفع مشکل اقدامات لازم در اسرع وقت صورت گیرد .

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران با بیان اینکه برای کنترل ترافیک روزهای پایانی سال ستاد ویژه نوروزی در مرکز کنترل ترافیک تشکیل شده است گفت: مرکز کنترل ترافیک در این روزها در حالت آماده‌باش کامل هستند تا نظارت بهتر و دقیق‌تری بر وضعیت ترافیک صورت گیرد.

حجت اله بهروز تصریح کرد : در شب چهارشنبه آخر سال نیروهای آتش نشانی، امداد و اوژانس نیز حضور دارند تا بتوانند برای اعزام نیروهای خود در محل های احتمالی وقوع حوادث سریعا اقدام کنند .

 

موسوی وطن فروش است

توکلی در پاسخ به این سوال که آیا آقای موسوی به آخر کارهای خود فکر کرده بود؟، گفت: اگر فکر نکرده بود که چه سیاستمدار خام و بی‌ارزشی و اگر فکر کرده بود که چه خائن نادان و وطن فروشی.
به گزارش رجانیوز، احمد توکلی، رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، ضمن انتقاد شدید از رفتارهای چندماه اخیر دو نامزد ناکام انتخابات ریاست جمهوری، موسوی را سیاستمداری خام و بی‌ارزش و یا خائنی نادان و وطن فروش دانست.
این نماینده مجلس در آسیب شناسی رفتارهای پس از برگزاری انتخابات امسال تصریح کرد: باید تاکید کنم نعمت انتخابات تا ظهر روز رای گیری شاید بزرگترین حادثه سیاسی پس از انقلاب بود. در واقع همه مردم به قواعد بازی تمکین کردند اما این نعمت بزرگ سیاسی با موضع گیری ظالمانه و خودمحورانه موسوی از عصر 22 خرداد تغییر مسیر داد و شاید به تلخ ترین حادثه سیاسی بدل شد.

علت اصلی پیدایش فتنه سرکشی و قانون شکنی موسوی بود

وی افزود: تاکید می کنم که علت اصلی پیدایش فتنه سرکشی و قانون شکنی موسوی بود. یادمان هست که مهمترین اشکالی که موسوی به احمدی نژاد می گرفت و در مناظره آن را استبداد صغیر نامید، قانون گریزی بود. اما خودش خیلی زود با این حرفش آزمایش و به سرعت مردود شد.
توکلی در پاسخ به این سوال که آیا آقای موسوی به آخر کارهای خود فکر کرده بود؟، گفت: اگر فکر نکرده بود که چه سیاستمدار خام و بی‌ارزشی و اگر فکر کرده بود که چه خائن نادان و وطن فروشی.

خط سبز، نخ تسبیح منافقین و سلطنت طلب ها بود

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، در گفتگو با ویژه نامه نوروزی نشریه "مثلث"، درباره علل تشکیل فرقه موسوم به سبز نیز خاطرنشان کرد: من علل پیدایش چنین پدیده ای را پیوندخوردن معترضان به دولت و زخم خوردگان عقیدتی و مالی از نظام می دانم. خط سبز، نخ تسبیح منافقین، سلطنت طلب ها، مفسدان اخلاقی و اقتصادی، بهایی ها، وهابی ها و مخالفان عملکرد احمدی نژاد بود.
توکلی در پایان درباره سرنوشت جبهه اصلاحات تصریح کرد: موسوی و کروبی خودشان را به دست خویش کشتند و اصلاحات جدیدی از نیروهای متدین و معتقد به نظام و امام و ولایت فقیه باید تجدید سازمان شود. جریان اصلاحات قبلی هدفش استحاله نظام بود به طرف لیبرال دموکراسی و سکولاریسم که این حادثه، اصلاحات را به پایان خویش نزدیک کرد.
آقای توکلی در روزهای پایانی تابستان هم در نامه ای سرگشاده خطاب به میرحسین موسوی و سید محمد خاتمی نوشت: معارضه چیزی جز خیانت به امام، انقلاب، اسلام، مردم و ایران نیست.